Порядок вирішення спорів

Всі суперечки і розбіжності, які можуть виникнути щодо тлумачення і застосування Договору постачання природного газу або в зв’язку з ним, а також інші спори, які можуть виникнути при взаємодії між Постачальником і Споживачем будуть вирішуватися шляхом переговорів і консультацій.

У випадку виникнення будь-яких спірних питань, просимо звертатися:

до офісу Компанії (03148, Україна, м. Київ, вул. Гната Юри, поверх, 1) з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00

– або за телефонами: (067) 005-90-03, (044) 483-22-60.

– або поштою на адресу: 03148, Україна, м. Київ, вул. Гната Юри, поверх, 1

– або електронною поштою на адресу: office@rentalgas.com.ua

Відповідальна особа за розгляд скарг та врегулювання спорів: директор Наумець Юлія Олександрівна.

У випадку неможливості досягнення згоди Сторін в процесі переговорів і консультацій, Сторони мають право звернутися із заявою про вирішення спору до Національної комісії що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (Регулятор ринку природного газу) або його територіального підрозділу та/або передати спір до господарських судів України.

Порядок розгляду скарг та врегулювання спорів Регулятором або його територіальним підрозділом передбачено ст. 21 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» та здійснюється відповідно до затвердженого Регулятором порядку. Звернення до регулятора або його територіального підрозділу не позбавляє Сторони права на вирішення спору в судовому порядку.